ikkie8, 34 jaar, hetero uit Utrecht

ikkie8-6089656860.jpg

Ben een relaxte persoon. Vrij hoog opgeleid en ook met een goede baan die wel veel van me eist. Ik zoek dus iemand om me af en toe weer mee op te laden. Niet te lastig maken gewoon zeggen wat je wilt dan krijg je het volgens mij het snelste en zo doe ik het dus ook! Ik heb een slank lichaam ben erg sportief aangelegd zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen. Als je me uit eten zou vragen (hint hint) dan ben ik dus een goed gezelschap die ook gewoon gezellig en lekker met je mee zal eten. Wil je meer weten over wie ik ben laat dan een spontaan en interessant berichtje achter op mijn profiel hier!

Stuur je me een leuk berichtje ?
Misschien lik je snel mijn harige kutje!
Naam: ikkie8
Geslacht; vrouw
Leeftijd; 34
komt uit: Utrecht
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 80
Lengte: 169
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin